Om os

Indehaver af Bamboo Pro, Gunhild Ringgaard Skræm:
 
Ved mit årlige besøg i USA siden 2009 har jeg løbende købt disse unikke støttebind BAMBOO PRO med naturproduktet bambus trækul, og har solgt dem til venner og bekendte. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger.
Min mand, som dyrker meget sport, brugt støttebindene, og han nyder glæden af deres helbredende effekt. Han har til tider knæproblemer efter en Marathon løb eller lange cykelture, som bl.a. til Paris. Han har anvendt de samme knæbind i 6 år og pasformen, samt kvaliteten er stadig meget fin. Min søn, som skater, min datter, som spiller fodbold, og jeg som løber, bruger dem også i perioder med stor fornøjelse.
 
I USA sælges disse unikke selvvarmende bambus trækul produkter mange steder, især hos fysioterapeuter, kiropraktorer, fodterapeuter, alternative behandler og i helsebutikker, webshops m.v. med stor succes.
 
I juli 2014 havde jeg den store glæde at blive importør af BAMBOO PRO støttebind fra USA. Jeg er overbevist om at produkterne kan sælges i Danmark med lige så stor en succes. Derfor har jeg åbnet denne webshop, og sælger også til forskellige forhandler. Siden september 2016 sælges Bamboo Pro produkter også gennem HELSAM.