Databehandleraftale

PERSONOPLYSNINGER
Fra d. 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger - dette har også betydning for dig.

Kort fortalt så betyder de nye regler, at alle privatpersoner fremover får bedre overblik over og kontrol med de personoplysninger, virksomheder mm. har registreret om dem. Det bliver derfor nemmere for privatpersoner at holde styr på disse data.


GENERELT

Personoplysninger er alle slags oplysninger, som til en vis grad kan henføres til dig. Når vi bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi sådanne oplysninger. Det sker f.eks. ved alm. adgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registreres som bruger eller abonnent, anden brug af tjenester eller køb via hjemmesiden.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt id og teknisk information om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering og hvilke sider du klikker på (interesser). Jeg omfanget du giver udtrykkeligt samtykke til dette og selv indtaste oplysningerne behandles også: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette vil typisk være forbundet med oprettelsen af ​​login eller køb.


HVILKE PERSONOPLYSNINGER REGISTRERER Bamboo Pro OG HVAD BRUGER VI DEM TIL?

Når du handler hos www.bamboopro.dk, så indsamler vi typisk oplysninger om dig og din brug af www.bamboopro.dk Det kunne være hvilken browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på www.bamboopro.dk din IP-adresse, herunder dine netværks-lokationer, og informationer om din computer. Når du gør handlen færdig så registrerer du selv de nødvendige oplysninger såsom dit navn, efternavn, adresse, telefonnummer og e-mail, for at kunne handle på nettet og få sendt pakken til den valgte adresse. Disse oplysninger bliver gemt i en låst database ved køb på webshoppen i forhold til de gældende regler i persondataloven.

  • One.com hoster Bamboo Pro.dk data, og står for sikkerheden bag denne.
  • Smartweb hoster for selve hjemmesiden og sikkerheden bag denne.

Oplysninger omkring cookies og data til annoncering på Facebook, Instagram, Twitter, Google AdWords, Google Shopping, Google Analytics og Lokalavisen, bliver alle gemt, efter de gældende regler i persondataloven. Analytics og google Adwords oplysninger bliver automatisk slettet efter 36 mdr. Alle oplysninger bliver indsamlet for at gøre din brug af internet-shopping lettere og give dig den bedst mulige måde at handle på, hos Bamboo Pro


NYHEDSBREVE

Tilmelder du dig selv til nyhedsbreve, så du har givet os den rettighed til at sende dig nyhedsbreve til den tilmeldte e-mail, samt navn og mobilnr. OBS: Dette kan altid fravælges.


SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at oplysninger om uforstyrret eller ulovlig vil slette, offentliggøre, forlade, forringe eller vil uvedkommendes viden, misbrugere eller jeg har behandlet i strid med lovgivningen.

FORMEL
Oplysningerne bruges til at identificere som bruger og vise de annoncer, der mest sandsynligt vil være relevante for dig, for at registrere dine køb og betalinger samt at levere de tjenester, du har anmodet om, f.eks. på fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til optimering af vores tjenester og indhold.

PERIODE TIL OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i et tidsrum  på ½ år  og de slettes derefter automatisk.

VIDEREGIVELSE AF INFORMATION
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, som BambooPro.dk er godkendt af, der kan læse dem. Hverken BambooPro.dk eller andre har mulighed for at læse dataene og disse gemmes ikke i en cookie.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler dig. Du kan også gøre indsigelse mod brugen af ​​oplysninger til enhver tid. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til at behandle oplysninger om dig. Hvis oplysningerne behandles, er du forkert til at rette eller slette. Henvendelse herom kan ske til:  kontakt@bamboopro.dk. tHvis du vil klage løbet vores behandling af spise personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt Datatilsynet.

UDGIVER & FIRMAINFORMATION 

Bamboo Pro

c/o Lotus-shoppen

Ashøjvej 4

7760 Hurup

CVR nr. 35584390