Læs mere om folks oplevelser med Bamboo Pro produkter

Mange tak til jer som har lyst til at viderebringe jeres oplevelse til andre.
Til andre som også har lyst til at lave en kundeanmeldelse, kan skrive den på mail: kontakt@bamboopro.dk og den
oprettes i webshoppen. I vil få besked, når det er sket, så I kan læse det.
Bamboo Pro er kun den lille webshop udgave og derfor er det desværre ikke muligt for jer at skrive der.
På forhånd tak.


Først tak for et godt produkt, som har hjulpet mig med smerter i lænden/ryggen.
Havde haft alvorlige smerter og kunne næsten ikke gå gennem flere måneder grundet en diskusprolabs.
Jeg købte et Bamboo Pro rygbind og i løbet af et par dage, så var jeg gående og smerterne har været aftagende lige siden :-)
Jeg har også et lægbind, der virkelig har hjulpet mig, når jeg kører bil, og jeg har så og sige kun minimale smerter tilbage i læggen.
8/8-2018 Peter Iburg

 

Jeg giver MAX. anmeldelser. Bamboo Pro knæbind er helt anderledes end alle de dyre knæbind, som jeg har prøvet.
Efter en alvorlig knæskade med fornyet korsbånd, begge menisk skadet, sprunget udvendig ledbånd,og læderet indvendig ledbånd anvender jeg knæbindet, når jeg går en tur, da det giver mig stabilitet. Anvender det også efter en lang arbejdsdag, samt om natten, hvor jeg har uro og murren i knæet. Knæbindet giver mig ro, og hvis jeg har taget det af i løbet af natten, kan jeg vågne og have behov for det igen. Knæbindet er svedabsorberende og meget behageligt at have på.

26/3- 2017. Mona Fredsøe


Jeg er glad for mit ....."

Jeg er glad for min lændestøtte/rygstøtte. Har ikke taget Ibumetin(gigtpiller) for ryggen siden jeg fik det.
Som slagteriarbejder var jeg nødt til det hver aften inden jeg gik i seng for at kunne få lidt hvile og søvn.Jeg sover med rygstøtten.
Torben

"Bamboo Pro knæbindet hjælper mig....."
Bamboo Pro knæbindet hjælper mig med væske omkring knæleddet, når jeg spiller golf-dejligt. Første 10 min.
Det føles godt og jeg glemmer, at jeg har det på. Glæder mig til at gå 9 huller til Samsine matchen i dag og se om jeg mod sædvane kan bøje knæet, når jeg kommer i mål ! Så kommer testen og jeg kunne bøje mit knæ sammen 75% mere end jeg plejer efter ca. 7km. Knæleddet er ikke fyldt med væske efter 9 huller og benet og knæleddet føles for en gangs skyld stabilt, så jeg har fundet plads til det i golfbagagen fra nu af.
Samsø golfbane den 2 september -2014  Kh. Emilie


"Jeg har købt en carpal handske......."

Jeg har købt en carpal handske i forsøg  på at lindre begyndende smerter især i venstre hånd. Straks jeg fik handsken på kunne jeg faktisk mærke en velgørende varme fra materialet den er lavet af. Jeg går ikke med handsken hele tiden, men bruger den de dage, hvor hånden driller og smerter mest, og den både støtter og varmer, så jeg endu kan undgå smertestillende medicin. Jeg er meget tilfreds med og kan kun anbefale andre at prøve produktet.
Hanne Kloster Andersen,

"Jeg er meget glad for rygstøttebindet..."
Jeg er meget glad for rygstøttebindet.Jeg har problemer med gigt. Rygstøttebindet fra Bamboo Pro er bare SUPER. Det giver en
dejlig varm fornemmelse hen over lænden. 6/12-2014 Joy,


"Hej jeg havde rygsmerter ved lænden..."
Hej. Jeg havde gået med rygsmerter ved lænden, i ca tre uger, og taget smertestillende for det. Så købte jeg en rygstøtte hos Bamboo Pro. De første to uger gik jeg med den ti til tolv timer daglig, med god effekt. Bruger den et par timer dagligt endnu, men har ingen rygsmerter mere. Kan varmt anbefale andre dette produkt.
7/1-2015 Mikael Ottesen,

"Jeg skulle løbe ½ marthorn, men...."

Jeg skulle løbe ½ marathon løb, men fik pludselig ondt i mit ene knæ inden løbet og købte et knæbind fra Bamboo Pro, som jeg lige siden altid bruger, når jeg løber. Knæbindet gør mig godt, men så fik jeg et problem en dag, hvor jeg ville bruge knæbindet. Det var væk. Min kone som også løber, havde taget det. Nu har jeg købt et ny knæbind og et ankelbind.  
Leif Svalgård,

Som forhandler af Bamboo Pro produkter i min klinik "Naturlig Balance"

"får jeg positive tilbagemeldinger fra mine klienter, som siger, at det er rart, at de kan "tage varmen med sig" forstået på den måde at støttebindet giver dem en god varme, er støttende, samt de er meget rare at have på og de er sved absorberede, i stedet for neopren, hvor man sveder. Et godt produkt til billige penge. Jeg sælger dem på den måde, at klienterne ofte prøver at låne dem med hjem, så de kan prøve dem, og de vender tilbage og siger, at jeg bare skal sende en faktura "
Fysioterapeut, Susanne Nicolajsen, Bredgade 190,Hurup

Tilbagemelding fra en forhandler/kunde som siger...
"Jeg blev glædeligt overrasket en dag, hvor jeg ville bestille en ny ordre og fandt ud af, at jeg havde solgt 26 støttebind siden jeg blev forhandler. Det viser sig, at jeg har solgt 1 stk. støttebind hver 3. dag. Når jeg sælger støttebindene, spørger jeg kunderne, om de vil give mig en tilbagemelding. Der ringede bl.a en ældre dame som fortalte, at hun havde sovet hele natten, hvilket hun ikke har gjort længe pga. knæsmerter. Dejligt, at mine kunder kan få glæde af disse bambus støttebind.
Fod-og Hudpleje, Lene Yde, Thisted


Min basset Hound på 10 uger nyder virkeligt sit hundetæppe !

Min basset Hound på 10 uger nyder virkeligt sit hundetæppe. Det giver hende simpelthen tryghed i hendes store nye verden efter hun er flyttet hjemmefra.  
Mvh Stine Træholt og Happy
 

Hjælp til min  tennisalbue.
Jeg havde gået med det i 1½ år. Albuebindet tog smerterne efter 2 nætter. Armen er som ny.
3/10-2016 Helen Brink
 

Rygbindet støtter mig
Jeg anvender rygbindet ind i mellem om natten. Når jeg sidder i en stol anvender jeg det også, og det giver mig en god støtteog varme.
10/10-2016 Anna, Holstebro
 

Carpal handskerne giver mig ro .....
Jeg har 1 par carpal handsker, som jeg bruger mod gigt i mine hænder. De giver støtte, varme og ro i mine hænder. Ind imellem føles det, som om at der går en svag strøm igennem hænderne  
10/10-2016 Anna, Holstebro
 

Ved overbelastning af knæ, kan knæbindet fra Bamboo Pro varmt anbefales.
Jeg havde smerter i mit knæ efter overbelastning p.g.a. mit arbejde som tømrer. Efter at have anvendt knæbindet i 12 timer, kunne jeg mærke en forskel. Efter 24 timer var det helt væk.
1/9-2017. Karsten Østergaard

Mine sko lugter af fodsved. Prøvede  Shoe Buddy….sådan
Shoe Buddy, naturligt rensende indsatse fra Bamboo Pro er meget effektive mod lugtgener på golf Ecco sko, der lugter som ”kattepis”
9/9-2017. Brian, Golfshoppen NVG

Jeg vil med gerne videre give til andre, hvordan produkter fra Bamboo Pro bidrager mig med lindring af gigt.
De er alle pengene værd. Jeg har skåret mit smertestillende medicin ned til det halve.
Jeg er meget plaget af gigt flere steder i kroppen og anvender carpal handsker, ankel,knæ,-lår,- og albuebind samt kontorhynde.
Støttebindene giver en god varme til mine led og de er meget behagelige at anvende. Jeg sover bla. med carpal handskerne og knæbindet.
Smerterne aftager og de giver en ro i ledene.
Når min ryg plager mig, sætter jeg mig med hynden i ryggen en halv til en hel time, og så er jeg klar igen.
Jeg har syet stropper i hynden så den kan sidde fast på ryglænet, lige, der hvor smerterne er værst, og jeg siger dig det er gode penge jeg
har givet ud, jeg har meget få smerter, og det er en glæde at bevæge mig og lave forskellige ting, som jeg ellers var afskåret fra, så
Tusind tak for hjælpen.
30/5-2018 Jane Franck